033 - 24 66 398 info@voetzorgnijkerk.nl

Prijslijst

Hieronder ziet u alle behandelingen met prijzen in een beknopt overzicht.
U kunt bij ons ook een online afspraak maken.

Let op! voor een behandeling in de avond wordt een toeslag van €4,50 berekend.

Voor een afspraak in de avond graag mailen naar info@voetzorgnijkerk.nl

Pedicure Behandeling Basis €33,00

Deze behandeling is voor diegene die bij VoetZorgPlus een basis behandeling inplannen, duur 30-40 minuten.

Pedicure Behandeling Diabetes €35,00

Deze behandeling is bedoelt voor klanten die diabetes hebben en niet in aanmerking komen voor een vergoeding via de Podotherapeut, duur 30-40 minuten.

Pedicure Behandeling Diabeteszorg €12,00

Deze behandeling is bedoelt voor diegene die via de podotherapeut (diabeteszorg) doorverwezen zijn, duur 30-40 minuten

Pedicure Behandeling Risicovoet € 35,00

Deze behandeling is voor diegene die bekend zijn met Reuma, spasme en vaatlijden, duur 30-40 minuten

Kleine Deelbehandeling €22,00

Deze behandeling is bedoelt voor het verwijderen van één enkele likdoorn of het verhelpen van één ingroeiende teennagel. Of alleen de nagels knippen en afwerken, duur 10-15 minuten.

Uitgebreide Deelbehandeling €27,50

Deze behandeling is bedoelt wanneer er spraken is van meerder likdoorns, ingroeiende nagels, mycosenagels of Medical Taping, 20-25 minuten

Nagelcorrectie €30,00

Deze behandeling is bedoelt om door middel van een nagelcorrectie u van uw klachten af te helpen bij een trauma nagel, hierbij kunt u denken aan een ingroeiende nagel of een stootnagel, duur 20-30 minuten

Nagelcorrectie icm Pedicure €53,00

Deze behandeling staat gelijk aan een pedicure behandeling basis en een nagelcorrectie behandeling ( normaal €30,- tijdens een combinatie behandeling betaald u €20,-), duur 50-60 minuten.

Gelpolish op de teennagels €30,00

Bij deze behandeling wordt er een door uw uitgezochte gelpolish kleur op uw teennagels geplaatst, duur 25-35 minuten.

Gelpolish icm een Pedicure Behandeling €53,00

Bij deze behandeling zal er na uw pedicure behandeling een door uw uitgezochte gelpolish kleur geplaatst worden op uw teennagels ( normaal €30,- tijdens een combinatie behandeling betaald u €20,-), duur 50-60 minuten.

Manicure 1 uur vanaf €30,00

Deze behandeling is op dit moment alleen in te plannen voor een aantal vaste bezoekers van VoetZorgPlus.

Diverse 2 uur €42,50