033 - 24 66 398 info@voetzorgnijkerk.nl

Zoals u misschien al heeft vernomen tijdens de persconferentie wordt voor nu alles verlengd tot en met 20 mei.
Dit geldt dus helaas ook voor de praktijk en mag ik nog geen “cosmetische’ pedicure behandelingen doen.
Ik zal dus alle afspraken tot en met 20 mei annuleren. U krijgt daar automatisch bericht van.
Op dit moment kunnen er ook online geen behandelingen ingepland worden omdat (zodra we weer groen licht krijgen) ik iedereen opnieuw een plekje moet geven. Ik zal als er meer duidelijkheid is wanneer ik weer mag starten telefonisch contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.

Voor medisch noodzakelijke spoedbehandelingen ben ik natuurlijk bereikbaar, u kunt altijd mailen naar info@voetzorgnijkerk.nl of u kunt bellen naar 033-2466398. Bij geen gehoor graag de voicemail met naam en telefoonnummer inspreken dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

Wees voorzichtig en blijf gezond!
Hopelijk kan ik u weer snel begroeten bij VoetZorgPlus.

Met vriendelijke groet,
Mariƫlle van de Pol
VoetZorgPlus